HEJ BLOGGEN TILLS KVÄLLENS MAT ÅT JA RÖSTI MED BACON VAD BEHÖVS: 2 PAKET BACON 1 PAKET MED RÖSTI FRÅN FELIX EGNA SMAK 3. 1 PAKET MED LINGONSYLT HUR GÖR MAN: 1. STEK BACON I STEK PANNAN NU 2. STEK EFTER DET STEKER DU OKSÅ RÖSTIN DEN KAN VA FRYST BARA STEK DIRKT MED SMÖR 3. HÄLL I TALLKRIKEN PÅ DITT SÄTT JA TOG JUP TALLRIK SEN SÅ LA JA SYLT TILL 4.. JAG DRACK MJÖLK TACK FÖR NI LÄSER MIN MAT! FRÅN MATPRINSEN
Ägg är gott! Det ska vi göra Dax att kokka mitt egg. Du tar vatteni kastrullen lägger i egg koka i dessa tider för å få olika hårt egg: 4 minuter Lösa gul, något fastare vit. Rätt koktid för servering ägg på eller i pastan blir härligt krämig. 5 minuter Äggulan är fortfarande rinnande, men vita har börjat bli fastare i konsistensen. Tillagningstid för en perfekt löskokta ägg. 6 minuter Gulan börjar att koagulera runt kanterna men fortfarande mycket gräddig. Fast vitt. 7 minuter Krämig gula som börjar bli fast och en helt solid vit. Exakt halvvägs mellan löskokt och hårdkokt. 8 minuter Något fastare äggula. Går bra med sallader och krämig, men fast ägg halvor. 9 minuter Även vitt och gult. Nu börjar äggen närmar sig hårdkokt. Ultimata tillagningstid för att hacka ner en sådan unge röran och gubbröra. Också perfekt ägg matlagning tid för ägghalvor. 10 minuter Ljusgul gul. Mycket nära helt hårdkokt. 11 minuter Gulan har börja...
Hej idag drack ja öl när ja åt thaibuff deb heter asahi o är från japan de grundades 126 år sen i japan och är från japan jkag tyckte den smackade gott med extra öl smak ni borde prova lite för om man dricker fler blir man rolig men man kan inte prata så bra Gott Öl! Tack!
Kommentarer
Skicka en kommentar